We stellen ons graag even voor.

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

DHQ BOUW B.V.

Begin 2012 besloten Adam Tkacz en Patrick Linek om hun eerdere samenwerking  voort te zetten als bouw en aannemingsbedrijf.

Adam Tkacz was al in 2005 al oprichter van eenmanszaak Sweelinck onderhoud, echter in 2012 was het tijd om verder te groeien. Een moeilijke tijd in de bouw met veel uitdagingen maar die gingen ze samen tegemoet. De visie was om in de toekomst ook projecten in de nieuwbouw aan te kunnen nemen. 

Het resultaat DHQ bouw BV opgericht begin 2012 met Patrick Linek als algemeen directeur en Adam Tkacz als technisch directeur. 

Inmiddels is er sinds 2012 veel verandert.

 Dankzij eerdere samenwerkingen met Rob van Beek (ondertussen Commercieel Directeur bij ons) is DHQ BOUW BV sinds 2017 actief in de nieuwbouw en sinds 2018 als trots lid van Bouwgarant. 

De groei die wij als bedrijf hebben meegemaakt  had nooit gekund zonder  de inzet en samenwerking van onze vaste collega’s. Zo zijn er over de afgelopen jaren een aantal gespecialiseerde afdelingen binnen DHQ BOUW BV gevormd.  Onder andere Design en Engineering, Calculatie,  Kopersbegeleiding, Project Management en Planning.

Met deze kern van expert collega’s doen we iedere dag ons best om klanten nog beter van dienst te zijn.

DHQ BOUW BV richt zich met name op
– Woningbouw en Ontwikkeling
– Villabouw
– Renovaties en Transities

Voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgever.

 

Naast de traditionele manier doen we ook graag aan conceptueel bouwen. De bouwer presenteert dan een aantal concepten waar de klant uit kan kiezen, zodat in de ontwerpfase, samen met de klant, het gebouw “groeit”. 

Wij bouwen graag in prefab beton. De dragende wanden worden in de fabriek gemaakt, getransporteerd en op de bouwplaats gemonteerd op de prefab geïsoleerde ondervloer en de prefab tussenvloeren. Ook Houtskeletbouw, bijvoorbeeld in de gevels, en andere prefab methoden zijn onderdeel van ons conceptueel gedachtengoed.

Het voordeel van conceptueel bouwen is dat je daarmee de bouwtijd op locatie aanzienlijk verkort.

Vanuit dit concept, waar we kunnen rekenen op de jarenlange ervaring van onze commercieel directeur Rob van Beek, is in samenwerking met ons team een conceptwoning ontwikkeld. Tegen zeer betaalbare prijzen kunnen wij een serie woningen of appartementen plaatsen waar het woongenot voorop staat en we volop woonkwaliteit willen leveren in een duurzame leefomgeving.

DHQ Bouw BV is partner van “Trees for All” en compenseert zo de CO2 uitstoot. Trees for All planten bomen, beschermen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bos projecten in ontwikkelingslanden. Je kunt zelf ook meehelpen door bomen te planten of CO2 te compenseren. Zie www.treesforall.nl

“SAMEN BOUWEN DAT IS WAAR WIJ GOED IN ZIJN”

Contact ons

Verrijn Stuartlaan 30 - 2288 EL Rijswijk

070 2601765

info@dhqbouw.nl

Kvk nr : 54495687

l

BTW nr : NL 8513.27.540.B.01

BOUWGARANT